İbrahim Tatlıses ilk kez böyle görüntülendi! Görenler....

İbrahim Tatlıses ilk kez böyle görüntülendi! Görenler....

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Kısa süre önce riskli bir ameliyat geçiren ve hakkında birçok iddia ortaya atılan ünlü türkücü İbrahim Tatlıses ilk kez böyle görüntülendi

Amerika'da geçirdiği riskli beyin ameliyatı sonrası sağlığına kavuşmayı bekleyen İbrahim Tatlıses, sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla hayranlarının yüreğine su serpmeye devam ediyor.
"ŞİMDİ SIRA SAKALDA"
İbrahim Tatlıses'in ameliyat sonrası ilk fotoğrafını oğlu İdo Tatlıses Instagram hesabından paylaştı. İdo, yayınladığı fotoğrafın altına "Şimdi sıra sakalda" notunu yazdı.

İbrahim Tatlıses ilk kez böyle görüntülendi! Görenler....

Daha önce babasının tespih çektiği videoyu sosyal medyaya yükleyen İdo paylaşımın altına"Babam yaza bir an önce girmek için sabırsızlanıyor. Çek Baba Sabır Çek" yazdı..
TESPİH ÇEKEREK BEKLİYOR
Tatlıses için son yapılan paylaşım ise oğlu İdo'dan geldi. Babasının tespih çektiği esnada video çeken İdo paylaşımın altına "Babam yaza bir an önce girmek için sabırsızlanıyor. Çek Baba Sabır Çek" yazdı.

İBRAHİM TATLISES TWE ATTI

ABD'de tedavi gören ve riskli bir ameliyat geçiren Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses İnstagram hesabından bir mesaj yayınladı. Tatlıses mesajında,''Değerli sevenlerim; Hepinizin bildiği gibi büyük bir ameliyat geçirdim ve bu ameliyatı da siz sevenlerimin dualarıyla başarılı bir şekilde atlattım. Sağlığım gayet yerindedir. Ameliyat sonrası rehabilitasyon süreci için kısa bir süre daha siz sevenlerimden ve vatanımdan ayrı kalacağım. Ama bilmenizi isterim ki; vatanıma, milletime ve siz sevenlerime hizmet için en yakın zamanda aranızda olacağım'' ifadelerini kullandı.

İbrahim Tatlıses ilk kez böyle görüntülendi! Görenler....




UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...