Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

HDP'den şehit savcı için ilk açıklama

HDP'den şehit savcı için ilk açıklama

Politika Haberleri

HDP Mersin milletvekili Ertuğrul Kürkçü, Mehmet Selim Kiraz'ın şehit edilmesiyle ilgili açıklama yaptı.

Çağlayan Adliyesi'nde 6. katta görev yapan 14 yıllık savcı Mehmet Selim Kiraz, geçen yıl Gezi olaylarıyla ilgili dosyalara atandı. Gaz fişeğiyle ölen Berkin Elvan soruşturmanın beşinci savcısı oldu. Dün de bir terör eylemi sonrası hayatını kaybetti.
Dün yaşanan olayla ilgili HDP Mersin milletvekili Ertuğrul Kürkçü, yorum yapmak için erken olduğunu belirterek şunları söyledi:
"YAŞAM HAKKINA OLAN SAYGISIZLIK"
"Olayın ayrıntılarına henüz tam vakıf olamadığımızı düşünüyorum, o yüzden bir yorum yapmak istemiyorum, yorum için erken olduğu kanaatindeyim. Henüz, sağlıklı ve doğru bilgiye sahip olmadığımız noktalar var, sadece şunu söyleyebilirim; bu durum hiçbir can kaybı olmadan da sonuçlanabilirdi Dolayısıyla ortaya çıkan bütün sonuçlar doğrudan doğruya, hükümetin, emniyetin krizi yönetme beceriksizliği ve yaşam hakkına olan saygısızlığıyla doğrudan doğruya ilgilidir."
"OPERASYON BAŞARISIZDIR"
"Başarılı bir operasyonda hayatı tehdit altında olan insanın hayatı kurtarılmış olur, herkes öldüğüne göre operasyon başarısızdır."

(Haber7)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...