Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Şehit savcı hem okumuş hem terzilik yapmış!

/ Kaynak: DHA
Şehit savcı hem okumuş hem terzilik yapmış!

GÜNDEM Haberleri  / DHA

Şehit edilen Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz terzilik yaparak okumuş.

İstanbul Çağlayan Adalet Sarayı'nda teröristler tarafından şehit edilen Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz'ın, Mersin'deki baba evinde sessizlik hakim olurken, Kiraz ailesinin komşularından Ferhat Taşın, Savcı Kiraz'ın çalışarak okuduğunu lisedeyken terzilik yaptığını söyledi.

Aslen Siirtli olan ve yaklaşık 40 yıl önce Mersin'e göç eden 6 çocuklu Hakkı-Saadet Kiraz çifti kentin düşük gelirli ailelerinin yaşadığı Demirtaş Mahallesi'ndeki iki katlı evde yaşamaya başladı. Mersin Adliyesi'nde zabıt katibi olarak çalışırken emekli olan Hakkı Kiraz, yıllar önce merkez Yenişehir İlçesi'ne taşındı.

AİLENİN TEK ERKEK ÇOCUĞU...

Ailenin 15 yıllık komşusu Ferhat Taşın, Hakkı-Saadet Kiraz çiftinin uzun bir süredir şehit savcı Mehmet Selim Kiraz'ın çocuklarına bakmak için İstanbul'da olduklarını söyledi. Ailenin tek erkek çocuğu olan Kiraz'ın şehit olmasından dolayı kendisinin ve tüm komşularının büyük bir üzüntü içinde olduklarını ifade eden Taşın, şunları söyledi:

"Lisede okurken aynı zamanda terzilik yapıyordu. Çalışarak okudu. Olayı internetten öğrendim. Savcı Beyin fotoğrafını gördüm, çocuğun ağzını bantlamışlar. Şok oldum, böyle bir şey olamaz. Çok üzüldüm ve hemen Hakkı Bey'i aradım. Telefonda operasyonun iyi sonuçlanmasını diledim. Sesi çok üzgün geliyordu. Evlat acısı çok zor. Şu anda Hakkı Bey'in durumuna üzülüyorum.

'ÇOK ALÇAKGÖNÜLLÜ BİR SAVCIYDI'

Çok değerli bir insandı. Çok saygıdeğer bir çocuktu. Babamızın, çocuğumuzun başına gelse bu kadar üzülmezdik. Çocuk savcı ama hiç öyle görünmezdi. Çok alçakgönüllü bir çocuktu. Hakkı Bey ve eşi Savcı Beyin çocuklarına bakmak için İstanbul'daydı. Komşuların hepsi çok üzgün. Bu bir terör saldırısıdır, lanetliyoruz bu olayı."

Mahallede sevilen bir aile olduğu belirtilen Kiraz ailesinin yaşadığı olay sonrası üzüntüye boğulan komşuları, telefon ile baba Hakkı Kiraz'a ulaşarak acılarını paylaştı.

GÜNDEM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...