Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Kadınlarda ak saç modası

Kadınlarda ak saç modası

MAGAZİN Haberleri

Saçlarına ak düştüğü için üzülen kadınlar, yeni başlayan trendi çok sevecekler. Artık kadınlar saçlarını beyaz renge boyuyor ve sosyal medyada paylaşıyor.

Twitter'da #grannyhair (ninemin saçları) hashtag'iyle kampanya başlatıldı. Fotoğraf paylaşım sitesi Instagram da ünlülerin boyattıkları ak saçlı fotoğraflarla dolmaya başladı. Kelly Osbourne ve Nicole Richie gibi yıldızlarla Lady Gaga ve Rihanna gibi şarkıcılar da trendin yayılmasına katkı yaptılar. Bored Panda sitesi kullanıcılardan siteye ak saçlı fotoğraflarını göndermelerini istedi ve kısa sürede sayfaları yarım milyondan fazla seyredildi. Ünlülerin ak saçlı fotoğrafları hayranları tarafından büyük "beğeni" aldı. Ak saç modası mart başında Jean Paul Gaultier'in Paris'teki moda gösterisinde de kendisini gösterdi. Podyumda ak saçlı mankenler yürüdü.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...