Mutlu evliliğin sırrı: 2 araba, 2 tuvalet, 2 televizyon

Mutlu evliliğin sırrı: 2 araba, 2 tuvalet, 2 televizyon

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Mutlu bir evlilik için güven, ortak mizah anlayışı ve dürüstlük gibi faktörler gerekiyor ama güçlü bir evliliğe yol açacak başka unsurlar da var.

İngiltere'de evli çiftler üzerinde yapılan araştırmada mutlu bir evlilik için çiftlerin ayrı ayrı araba ve televizyonlara sahip olmaları ve ayrı tuvaletleri kullanmalarının gerekli olduğu ortaya çıktı. Bir kitap için 2.000 evli çift üzerinde yapılan araştırmada mutlu evlilik için 50 sır açıklandı. Facebook arkadaş listesinde eski eşlerin olmaması, ayrı banka hesapları da listenin ilk sıralarında yer aldı. Doğum günleri ve evlilik yıl dönümlerini hatırlamak ve "Seni seviyorum" demek de mutlu ve uyumlu bir ilişkinin sırlarından. Kitabın yazarı Andy Gibney, "Modern dünyada evlilikler bir dizi yeni teknolojiye karşı da ayakta kalmak zorunda. Günümüzde televizyonda hangi programı seyretmek için yapılan tartışmalardan eşlerin bilgisayar, tablet ve cep telefonlarına fazla odaklanmalarına kadar çok sayıda problem var" diye konuştu. Gibney, telefon kodu ve sosyal medya şifrelerinin paylaşılmasının da mutlu bir evlilik için çok önemli olduğunu ifade etti. Romantizmin de mutlu evlilik için halen en önemli faktörler arasında olduğunu kaydeden Gibney, sürpriz bir hediye alınması, dışarıda bir gece geçirilmesi ve birlikte kaliteli zaman geçirilmesi tavsiyelerinde bulundu.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...