Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

'Erkekliğin onda dokuzu kaçmaktır'

'Erkekliğin onda dokuzu kaçmaktır'

DÜNYA Haberleri

ABD'nin California eyaletinde bir sörfçü, içinde bulunduğu tekneye dev bir dalga yaklaşınca erkekliğin onda dokuzunun gereğini yerine getirdi.

Mark Healey, Half Moon Körfezi'nde dev dalga yaklaşırken arkadaşlarına, "Sizi bilmem ama ben atlıyorum" diyerek hiç tereddüt etmeden tekneden atladı. Dalganın vurduğu tekne batmaktan kıl payı farkla kurtuldu. Aynı zamanda dalgıç da olan ve Hollywood filmlerinde dublörlük yapan Healey, tehlike geçince arkadaşları tarafından tekneye alındı. Healey daha sonra televizyona yaptığı açıklamada, "Normalde bir denizcilik felaketi durumunda yapılabilecek en iyi şey teknede kalmaktır. Ama ben kıracaktaki buz gibi parça parça olmak istemedim" diye konuştu. Dalga sonrasında teknede bazı malzemelerin hasar gördüğü ama teknedekilere herhangi bir şey olmadığı bildirildi. Healey, bu inanılmaz atlayışının görüntülerini "Havada uçan benim. Batması muhtemel tekneden mümkün mertebe uzaklaşmaya çalışıyordum" diye yazarak Facebook sayfasına koydu.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...