Onun için yaşamaz diyorlardı...

Onun için yaşamaz diyorlardı...

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

İngiltere'de nadir görülen bir rahatsızlık sebebiyle rahimde karnı futbol topu kadar büyüyen bebek için doktorlar 'sağ doğmaz' diyorlardı.

Zayıf ihtimalle sağ doğsa bile çok hasta olduğu için bebeğin yaşamayacağı ifade ediliyordu. Doktorlar, şilöz asit teşhisi konulan bebeğin önce karnındaki sıvıyı aldılar, sonra da Stacey Skinner isimli anneye sezaryen ameliyatı yaptılar. Doğumdan sonra da bebek, karnındaki şişlik normale dönünceye kadar 12 hafta hastanede kaldı. Bu sırada bebeğin anne ve babasının, bebeğin durumunun çok vahim olduğunun söylenmesi üzerine cenaze hazırlıklarına başladığı bildirildi. Norwich şehrinde Miles isimli bebek daha sonra inanılması zor bir şekilde hızla iyileşti. Şimdi dokuz aylık ve sağlıklı olan Miles, yine de sınırlı yiyeceklerden oluşan bir diyetle besleniyor. İleride bebeğin normal bir diyete dönmesi bekleniyor.
Hamileliğini anlatan Skinner, "Her şey mükemmel gidiyordu. 28. haftada 4D taramalarda bebeğin karnında anormal bir şişlik fark edildi. Oda bir anda sessizlikle kaplandı. Ameliyatta çocuğumun karnından 400 mililitre sıvı alındı" diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...