Tanrıkulu 'Dünyada üretim artışının olmadığı hiçbir ülkede başarı yoktur'

/ Kaynak: AA
Tanrıkulu 'Dünyada üretim artışının olmadığı hiçbir ülkede başarı yoktur'

Politika Haberleri  / AA

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Kenan Tanrıkulu, yatırım ve üretim hakkında açıklamalarda bulundu.

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Kenan Tanrıkulu, dünyada üretim artışının olmadığı hiçbir ülkede başarının olamayacağını savunarak, "Milliyetçi Hareket Partisi olarak; yatırım ve üretimi ülkemiz için çok önemli görmekteyiz" diye konuştu.


Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Tanrıkulu, yaptığı yazılı açıklamada, Türkiye'nin ekonomik açıdan zor günler geçirdiğini savunarak, "Türkiye'nin ekonomik anlamda nefesi tıkanırken; 1,4 milyar TL'lik kaçak saray, 185 milyon dolarlık uçaktan sonra Cumhurbaşkanlığı, örtülü ödeneğe de el atmıştır" diye konuştu. nbsp;


Tanrıkulu, bir önergeyle Cumhurbaşkanlığına örtülü ödenek kullanma yetkisinin verildiğini ifade ederek, şu iddialarda bulundu:


"Anayasamıza göre 'örtülü ödenek' kullanma yetkisi ve görevi bulunmayan saray makamı, yıl sonuna kadar 2,1 milyar TL'nin hesapsızca kullanma yetkisine kavuşmuştur. Devletin her türlü imkânını kendisinin rahatlığı ve konforu için kullananlar, çalışanımıza, emeklimize sıra geldiğinde kaynak yok bahanesine sarılmaktadır."


2014 nbsp;yılı büyüme rakamlarının MHP'nin dile getirdiği gibi çıktığını ileri süren Tanrıkulu, "Bu duruma önlem alamayan, üretimi artıramayan, sanayicimizin, yatırımcımızın önündeki engel ve korkuları kaldıramayan AK Parti, ülkemizi ekonomik kaosa sürüklemektedir" diye konuştu.


"Dünyada üretim artışının olmadığı hiçbir ülkede başarı yoktur" diyen Tanrıkulu, Türkiye'nin yeni bir ekonomi, istihdam, üretim, ihracat ve büyüme politikasına olan ihtiyacının her geçen gün daha da arttığını dile getirdi. nbsp;


Tanrıkulu, şunları kaydetti: "Milletimizin beklediği umut dolu, ferah ve güvenli günler çok yakındır. Bu güzel günleri yaşatmaya olan azim ve inancımıza milletimizin desteği 7 Haziran seçimlerinde görülecektir. Türkiye'nin susadığı huzur ve refah dolu günler çok yakındır. 7 Haziran seçimlerinde milletimizin yakacağı milli meşale tüm Türkiye'yi aydınlatacak."

Politika
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...