Arabayı ahır yaptı, polis şaşkına döndü

Arabayı ahır yaptı, polis şaşkına döndü

DÜNYA Haberleri

Polonya'da bir çiftçi küçük otomobilini ahıra çevirdi. Buzağısını Mogilno'da veterinere götüren Zbigniew Grabowski, dönüşte trafik polisine yakalandı.

Otomobilin samanlar ve tahta bariyerlerle minik bir ahıra çevrildiğini gören trafik polisi hayretler içinde kaldı. Polis, Grabowski'nin ehliyetine el koydu. Sürücü, çiftliğe buzağıyla beraber yürüyerek gitmek zorunda kaldı. Polis sözcüsü, "Grabowski otomobili hayvan taşımak üzere özel olarak dizayn ettiğini söyledi. Biz de bu şekilde olmayacağını, bir kamyon edinmesi gerektiğini söyledik" dedi. Tomek Mroczkowski isimli sürücü de trafik ışıklarında durduğunda yandaki arabada bir inekle göz göze geldiğini söyledi. Sürücü, "Gözlerime inanamadım. Sonra yeşil ışık yandı ve araba yola devam etti. Zavallı hayvan küçücük yerde çok rahatsız olmuştur" diye konuştu.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...