Polis köpeğine hazin veda

Polis köpeğine hazin veda

DÜNYA Haberleri

Kanser olan polis köpeği itlaf edildi. ABD'nin Texas eyaletinde itlaf edilmeden önce polis köpeğine veda töreni tertip edildi.

San Antonio-Lackland üssünde 802. Güvenlik Kuvvetleri Bölüğü'nün katıldığı törende duygusal anlar yaşandı. Bölükte uzun yıllar diğer polislerle birlikte görev yapan MWD Daysi isimli köpek, ileri derecede kanser sebebiyle itlaf edildi. Daysi uyuşturucu tespit bölümünde görev yapıyordu. Daysi'nin ölümü en çok, onunla partner olarak çalışan Çavuş Paul Olmos'u üzdü. Olmos, "Burada ailemden kimse yok. Tüm vakitlerimi Daysi ile geçiriyordum. Yokluğuna alışmak çok zor olacak" diye konuştu. Polis yetkililerinden Kevin Nelson da, Daysi'ye ötanazi yapılmasına son çare olarak başvurulduğunu açıkladı. Daysi'nin sol bacağında ocak ayında tümör tespit edilmiş, sinirlere yakın olan tümör, ameliyat edilmesi halinde tüm vücuda yayılacağı için ameliyat edilememişti.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...