Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İktidara iç güvenlik tehdidi

İktidara iç güvenlik tehdidi

GÜNDEM Haberleri

Emniyet, iç güvenlik paketinin kabul edilmesinin hemen ardından 'Terör örgütlerinden AK Partililere saldırı yapılacak' ihbarı aldı.c

Yücel Kayaoğlu ANKARA
Molotofun silah sayılması, eylemlerdeki maskeli kişilerin cezalandırılması gibi maddeleri ihtiva eden iç güvenlik paketinin kanunlaşmasından sonra AK Partililer yasadışı örgütlerin hedefi haline geldi. Edinilen bilgilere göre, geçen hafta iç paketinin çıkmasının hemen ardından emniyete bazı AK Partililere yönelik saldırı planlandığına dâhil ihbar geldi. İhbara konu olan AK Partililer Emniyet tarafından anında uyarıldı. İçişleri Bakanlığı yetkilileri de Meclis'e gelerek bazı AK Partililerle görüşme yaptı. Tehdit altındaki AK Parti yöneticilerine koruma tahsis edildi. Ayrıca evlerinin etrafında sivil polis görevlendirildi. nbsp;Parti yöneticilerinin evlerinin bulunduğu semtlerdeki esnaf ve işyerleri de 'yabancı bir araç ya da şüpheli hareketleri olan kişi görüldüğünde' emniyete haber verilmesi konusunda ikaz edildi. nbsp;Öte yandan, nbsp;Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın İstanbul Kısıklı'daki evini koruyan emniyet görevlilerine yönelik de bir saldırı ihbarı alındı. Bunun üzerine Kısıklı'daki koruma sayısı arttırıldı.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...