HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Mahmut Uslu: Unutmayacağız

Mahmut Uslu: Unutmayacağız

SPOR Haberleri

Mahmut Uslu, sarı-kırmızılıları hedef alırken, TFF'nin kendilerini susturmaya çalıştığını ancak teslim olmayacaklarını söyledi

Fenerbahçe Genel Sekreteri Mahmut Uslu'dan sert bir çıkış geldi. Fenerbahçe Dergisi'ne röportaj veren Uslu'nun hedefinde hem Galatasaray hem de TFF vardı. Galatasaray'la olan iyi ilişkilerin 3 Temmuz sürecinde bittiğini söyleyen Mahmut Uslu, "Biz bütün kulüplere aynı mesafedeyiz. Allah'a şükür bugüne kadar da kimsenin aleyhine tek bir adımımız olmamıştır. Geçmişe bakarsanız Galatasaray başkanlarıyla da çok iyi ilişkiler içindeydik. Rekabet büyüktü ancak mücadelemiz sahada sürdü. Fakat 3 Temmuz'da yapılanlar bu ilişkileri bitirdi" ifadesini kullandı. Uslu, "Stadımızda oynanan Süper Final'de önceden mutabakata varılmasına rağmen Galatasaray'ın ısrarla kupayı istemesi neticesinde çıkan olaylar dostlukları tamamen bitirdi" dedi.
Zeytin dalı kabul gördü
Fenerbahçe camiası olarak yaşananları ve yapılanları asla unutmayacaklarını vurgulayan Mahmut Uslu, "Ancak yeni Başkan Duygun Yarsuvat'ın bu tür gerginliklerin bitmesi yönünde gösterdiği gayret son derece sevindirici. Elbette rekabet halinde olan iki kulübün 100 yılı aşan dostluğu bir başkan döneminde bitmez. Çünkü dertlerimiz, problemlerimiz ortak. Umarız bu olumlu yaklaşımlar devam eder" sözleriyle de uzatılan zeytin dalını geri çevirmeyeceklerini dile getirdi. Mahmut Uslu, TFF'ye gönderme yapmadan da duramadı. Federasyon'un Fenerbahçe'yi susturmaya çalıştığını söyleyen Uslu, "Onlar bizim hep susmamızı istiyor. İdareciler takımlarının hakkını arar. Biz köle miyiz? Köle Isaura mı bizim adımız. Bizim adımız Aziz Yıldırım, Mahmut Uslu" çıkışını yaptı.
Lay lay lom yapamam nbsp;
Kadıköy'de oynanan Trabzon maçından sonra yaptığı, "12 tane adam defansta kaldı. Buna rağmen yenmemiz gerekirdi, çok gol kaçırdık" açıklaması nedeniyle 45 gün hak mahrumiyeti cezası aldığını hatırlatan Mahmut Uslu, "Sözlerimde hiçbir hakaret yok. Evet, ben sert konuşurum. Gülerek mi, lay lay lom mu konuşayım. Berabere kalmışım tabii ki sert konuşacağım. Biz bir emek veriyoruz. Kötü oynadığımız da "Kötü oynadık" diyoruz. Gençlerbirliği maçında kötü oynadık. Ama burada hakkınız yeniyor" diye konuştu. "Bu açıklamaları gazetelere yapsam yine ceza verirler" diyen Uslu, "Rakiplerimizden birinin idarecisi 'Hakemler bizi doğramaya gelmiş' diyor. Bu arkadaşa 20 gün ceza. Şimdi bu reva mı? Bu ayıp değil mi?" ifadesiyle adaletsizliğe dikkat çekti. nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...