İşte terör örgütünün yeni 3 hedefi

İşte terör örgütünün yeni 3 hedefi

GÜNDEM Haberleri

Çözüm sürecinde tam da somut adımlar atılmışken bu kez de devreye başka bir terör örgütü girdi.

Vatan gazetesinden Hüseyin Yayman, terör örgütünün kaos planını deşifre edecek bir yazı kaleme aldı. Yayman'a göre, örgütün 3 temel hedefi var. nbsp;
"Türkiye, kırk yıllık PKK'yla mücadele dönemini sonlandırıp yeni bir sayfa açmaya hazırlanırken karanlık odaklar bir kez daha işbaşı yaptılar." tespitinde bulunan Yayman'ın yazısının son bölümünde şu ifadelere yer verildi: nbsp;
"....
Son iki yılda yaşananları zaten biliyorsunuz. Önce Gezi eylemleri. Sonra 17-25 Aralık darbe teşebbüsü yapıldı. Sözü uzatmayayım. Bunların hiçbiri başarılı olmadı. Tayyip Erdoğan her hamleden sonra daha da güçlendi. Geldiğimiz noktada Erdoğan karşıtları için fazla seçenek kalmadı. DHKP-C gibi çok sahipli bir taşeron örgütü kullanarak sansasyonel eylemler yapacaklar.
POLİTİKACILARA VE ÜNLÜ İSİMLERE SUİKAST
nbsp;
Önümüzdeki günlerde son eylemin intikamını almak için üç eylem türü benimsenmiş durumda. Birincisi son eylemin intikamını almak için polis noktaları hedef alınacak. İkincisi stratejik yerlere canlı bomba eylemleri yapılacak. Üçüncüsü politikacılara ve ünlü isimlere suikastlar düzenlenecek. DHKP-C son eylem sırasında 'Polis müdahalesi olursa, zincirleme eylem koyacaklarını ve fedai eylemleri yapacaklarını' zaten söyledi. Onun için bundan sonra olacaklar artık seriye bağlandı.
nbsp;
Bu eylem bize şunu gösteriyor. Türkiye tarihinin en önemli seçimlerinden birine giderken karanlık odaklar yeniden devreye girdiler. Seçime kadar kaos planlarını devreye koyup, ülkeyi destabilize etme amacındalar. Muhtemelen seçime kadar tansiyon iyice yükselecek ve şok edici eylemler yapılacak."
Kaynak : Vatan

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...