Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Aden'de 10 terörist öldürüldü!

/ Kaynak: AA
Aden'de 10 terörist öldürüldü!

DÜNYA Haberleri  / AA

Ülkenin güneyindeki Aden ilinde Cumhurbaşkanı Hadi yanlısı halk direniş komiteleri ile Husiler arasında çıkan çatışmalarda 10 Husi militanı öldü.

Yemen'in güneyindeki Aden ilinin farklı yerlerinde Cumhurbaşkanı Abdurabbu Mansur Hadi yanlısı halk direniş komiteleri ile Husiler arasında çıkan çatışmalarda 10 Husi militanının öldüğü bildirildi. Görgü tanıklarından edinilen bilgiye göre, Aden'e bağlı Dar Sa'd, el-Mansura beldeleri ve Hurmekser bölgesinde Cumhurbaşkanı Hadi yanlısı halk direniş komiteleri ile Husiler arasında çıkan çatışmalarda 10 Husi militanı öldü, Husilere ait 3 tank imha edildi. Öte yandan, El Kaide militanı oldukları düşünülen silahlı kişiler, Hadramevt iline bağlı el-Mukella kentindeki cumhurbaşkanlığı sarayı, merkez bankası şubesi ve merkezi cezaevine saldırdı. Bu sırada kentte 4 patlama meydana geldi ve yoğun ateş sesi duyuldu. Görgü tanıkları, silahlı kişilerin cezaevine saldırısının ardından hapisteki El Kaide militanlarını serbest bıraktıkları belirtildi.


DÜNYA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...