O isim Manchester United, Arsenal ve Liverpool'u reddetti!

O isim Manchester United, Arsenal ve Liverpool'u  reddetti!

SPOR Haberleri

Ukrayna ekiplerinden Dinamo Kiev forması giyen Aleksander Dragovic, hakkında çıkan transfer iddialarına ilişkin açıklamalarda bulundu.

Ukrayna ekiplerinden Dinamo Kiev forması giyen Aleksander Dragovic, hakkında çıkan transfer iddialarına ilişkin açıklamalarda bulundu.Manchester United, Arsenal ve Liverpool gibi dev takımların peşinde olduğu konuşulan 24 yaşındaki savunma oyuncusu, gerçek bir teklif gelmediği sürece söylentileri umursamadığını ve takımında mutlu olduğunu söyledi.Aleksander Dragovic, "Kendimi Dinamo Kiev'de çok ama çok iyi hissediyorum. Bu işlerde en önemli nokta, kulübünüzün sizi gerçekten istediği hissine sahip olmanızdır" dedi.Başarılı oyuncu son olarak ise,"Benim için yalnızca somut şeyler kaydadeğerdir. Masada imzalayabileceğim herhangi bir şey olmadığı sürece bu konudaki her söylenti anlamsızdır" diyerek sözlerini ve iddiaları noktaladı.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...