Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Otomobil uçuruma yuvarlandı: 4 yaralı

/ Kaynak: İHA
Otomobil uçuruma yuvarlandı: 4 yaralı

YAŞAM Haberleri  / İHA

Antalya'nın Alanya ilçesinde bir otomobil, kaygan zeminde sürücüsünün kontrolünden çıkarak uçuruma yuvarlandı. Kazada 4 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre kaza, Alanya'ya bağlı Dereköy'de meydana geldi. Kadir Y'nin kullandığı otomobil, yağmur sonucu kayganlaşan yolda kontrolden çıkarak uçuruma yuvarlandı. Kazada otomobil sürücüsü Y. ve otomobilde yolcu olarak bulunan işçiler Ali Bayram, Cemil Çakır ile Ayhan Topkara yaralandı.


Yaralılar, kendi imkanları ile araçtan çıkarak durumu cep telefonu ile jandarma ve sağlık ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine sağlık ekipleri ve jandarma sevk edildi. Yol kenarında yaralı olarak yardım bekleyen yaralılar, ambulanslarla kaldırıldıkları Alanya Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınırken, jandarma ise kazayla ilgili soruşturma başlattı.

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...