Genç öğretmen soba gazından öldü

/ Kaynak: DHA
Genç öğretmen soba gazından öldü

YAŞAM Haberleri  / DHA

Bursa'da kömür sobasından sızan karbonmonoksit gazından zehirlenen sınıf öğretmeni 24 yaşındaki Barış Açık yaşamını yitirdi.

Baygın bulunan ablası 29 yaşındaki ablası Sultan Açık kaldırıldığı hastanede tedavi altına alındı.Merkez Yıldırım İlçesi Çınarönü Mahallesi Akala Sokak üzerinde ailesiyle birlikte oturan Kestel İlkokulu'nda sınıf öğretmeni olarak görev yapan Barış Açık, dün gece kömür sobasını yaktıktan sonra uykuya daldı. Barış Açık ve ablası Sultan Açık, sabah saatlerinde yakınları tarafından yataklarında baygın halde bulundu. Haber verilmesi sonucu eve gelen 112 Acil Servis ekipleri tarafından yapılan müdahalede, genç öğretmenin yaşamını yitirdiği belirlendi. Durumu ağır olan ve bilinci kapalı bulunan Sultan Açık ise ambulansla götürüldüğü Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yoğun Bakım Ünitesinde tedavi altına alındı. Barış Açık'ın cesedi, otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu Morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturmaya Bursa Cumhuriyet Savcılığı'nca başlandı.



YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...