Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Dereye düşen TIR'ın sürücüsü yüzerek kurtuldu

/ Kaynak: İHA
Dereye düşen TIR'ın sürücüsü yüzerek kurtuldu

YAŞAM Haberleri  / İHA

Bartın'da dereye düşen tırın sürücüsü, araçtan çıkıp kıyıya yüzerek kurtuldu.

Alınan bilgiye göre, Zonguldak'ın Ereğli ilçesinden Karabük'e giden İsmail Kaya (54) idaresindeki 01 DEK 32 plakalı tır, Kirazlıköprü Barajı Öküzgölü mevkisinde dereye devrildi. Sürücü, suya gömülen araçtan çıkıp yüzerek kıyıya ulaştı. Kaya, 112 Acil Servis ekibinin ilk müdahalesinin ardından Bartın Devlet Hastanesine kaldırıldı. Tır şoförünün meslektaşı Özger Özdemir (46), gazetecilere yaptığı açıklamada. Ereğli Demir-Çelik Fabrikası'na götürmek üzere "benzol" almak amacıyla KARDEMİR'e gittiklerini, peş peşe seyrettikleri sırada kazanın gözü önünde meydana geldiğini söyledi.
Kaya'nın kullandığı tırın köprü üzerinde kayarak takla attığını ve korkuluklardan dereye düştüğünü gördüğünü anlatan Özdemir, "Tır, azgın derede akıntıyla yaklaşık 20 metre gitti ve şoför mahallinin tamamı olmak üzere büyük bölümü suya gömüldü. Kazanın ardından ne yapacağımı şaşırdım ve çok korktum. Aradan birkaç saniye geçtikten sonra arkadaşımın kıyıya yüzdüğünü gördüm. Sağlık durumu iyi" şeklinde konuştu.
Özdemir, güçlü akıntıya rağmen arkadaşının ölümden dönmesine çok sevindiğini, bunun için mutluluk gözyaşı döktüğünü dile getirdi.

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...