Ehliyet Sonuçları açıklandı / MEB (EHLİYET SINAV SONUÇLARI Sorgula)

Ehliyet Sonuçları açıklandı / MEB (EHLİYET SINAV SONUÇLARI Sorgula)

YAŞAM Haberleri

22 Mart günü yapılan ehliyet sınav sonuçları bugün açıklandı. MTSAS ehliyet sonuçları sorgulama için tıkla. İşte ehliyet sonuçları sorgulama ekranı

22 Mart günü yapılan ehliyet sınav sonuçları bugün açıklandı. MTSAS ehliyet sonuçları sorgulama için tıkla. MEB - Ehliyet Sınav sonuçları açıklandı. Ehliyet Sınav Sonuçlarını Öğrenmek için haberimizdeki linke tıklamanız yeterli. Ehliyet Sonuçları Sorgula. İşte Ehliyet sınav Sonuçları hakkında detaylı bilgiler...

EHLİYET SINAV SONUÇLARI SORGULAMA İÇİN TIKLA

Ehliyet sonuçları açıklandı. 22 Mart ehliyet sınav sonuçları MEB 'in MTSAS duyuru sayfasından açıklandı. Sürücü adayları ehliyet sınav sonuçlarını T.C numaraları ile sorgulatabilecekler. Ehliyet sonuçlarını öğrenen adayları bekleyen ikinci aşama ise direksiyon sınavı. Ehliet sınavından başarı ile geçen adaylar direksiyon sınavına girmeye hak kazanacaklar. 22 Mart ehliyet sınav sonuçlarınızı tg.com.tr'den öğrenebilirsiniz...Dünyaca ünlü İsveçli pop müzik grubu ABBA'nın üyesi Benny Andersson'ın 50 yıllık ehliyetine el konulduğu bildirildiAftonbaldet gazetesinin haberine göre, 110 km hız sınırı olan yolda 138 km hızla giden İsveçli ünlü şarkıcı Andersson, belirlenen yasal hız limitini aşınca ehliyetine el konuldu.İsveç Trafik Dairesi'ne ehliyetini geri almak için itiraz dilekçesi yazan Andersson'ın, 50 yıllık şoför olduğunu ve bu zamana kadar hiç kaza yapmadığını belirterek kendini savunduğu kaydedildi.

Ehliyet Sonuçları açıklandı / MEB (EHLİYET SINAV SONUÇLARI Sorgula)

EHLİYET SINAV SONUÇLARI NASIL SORGULANACAK?

MEB sayfasından açıklanan ehliyet sınav sonuçlarını sorgulamak için TC numaranızı bilmeniz yeterli oluyor. Ehliyet sınav sonuçları sorgulamasında aşağıdaki resimdeki gibi bir sayfa açılıyor. Bu sayfaya TC numaranızı yazdıktan sonra güvenlik kodu kısmına hemen yan tarafında yer alan rakam ve harf karışımı şifreyi yazıyorsunuz. Bu işlemin ardından tamam tuşuna bastığınızda ehliyet sınavı sonuçlarınız önünüze geliyor. nbsp;

Ehliyet Sonuçları açıklandı / MEB (EHLİYET SINAV SONUÇLARI Sorgula)

EHLİYET SINAV SONUÇLARINA NASIL İTİRAZ EDİLİR?

a. Sınav sorularına, cevap anahtarına,sınav sonuçlarına ve sınav uygulamasına yapılacak olan itirazlar, soru ve cevap anahtarının http://www.meb.gov.tr internet adresinden yayımlanmasından itibaren en geç 10 (on) gün içinde ÖDSGM resmî internet sayfasından yayımlanan sınav itiraz bölümünden elektronik olarak ÖDSGM'ye yapılabilecektir.

b. Kursiyerler, sınav sorularına, cevap anahtarına, sınav sonuçlarına ve sınav uygulamasına ilişkin itiraz başvurularını yapabilmeleri için, T.C. Ziraat Bankası, Türkiye Vakıflar Bankası ve Türkiye Halk Bankasından herhangi birine, "Kurumsal Tahsilât Programı" aracılığı ile 20 TL (Yirmi TL KDV Dâhil) itiraz ücreti yatıracaklardır.

c. Başvurusu/sınavı geçersiz sayılan, sınava girmeyen, sınava alınmayan ya da sınavdan çıkarılan, kursiyerlerin/kurumların bu konuyla ilgili itiraz başvuruları dikkate alınmaz.

ç. Süresi geçtikten sonra yapılan itirazlar dikkate alınmayacak ve cevaplandırılmayacaktır.

d. Faksla yapılan itirazlar dikkate alınmayacak ve cevaplanmayacaktır.

KAYSERİ'de kullandığı otomobille 55 yaşındaki Ümmügülsüm Güçlü'nün ölümüne 3 kişinin de yaralanmasına neden olan ehliyetsiz sürücü 40 yaşındaki Döndü Alıcı 30 bin 400 TL para cezasına çarptırıldı.

Ehliyet Sonuçları açıklandı / MEB (EHLİYET SINAV SONUÇLARI Sorgula)

3'üncü Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmada tutuksuz yargılanan Döndü Alıcı, hazır bulundu. Melikgazi ilçesi Mimarsinan Demokrasi mahallesinde geçen yıl Ekim ayında meydana gelen kazada, Döndü Alıcı öğrenmek için eşine ait 27 N 6944 otomobilin direksiyonuna geçti. Oturdukları apartmana yaklaştığı sırada Alıcı, fren yerine gaz pedalına bastı. Direksiyonun kontrolünü kaybeden Alıcı, apartman önündeki yeşil alanda bulunan Ümmügülsüm Güçlü ile 34 yaşındaki Durna Öztürk, 43 yaşındaki Hacer Ergün ve 49 yaşındaki Limon Bozdemir'e çarptı. Kazada, Ümmügülsüm Güçlü olay yerinde yaşamını yitirdi. Tutuksuz yargılanan Döndü Alıcı, yaptığı savunmada, "Çocuklarım üzerine yemin ederim ki isteyerek çarpmadım. Orası çok sakindi. Heyecanlandım ve fren yerine gaz pedalına bastım. Beraatimi istiyorum" dedi. Alıcı'ya 4 yıl 2 ay hapis cezası veren mahkeme heyeti, bu cezayı 30 bin 400 TL para cezasına çevirdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...