Yarı baygın bulunan genç hastaneye kaldırıldı

/ Kaynak: DHA
Yarı baygın bulunan genç hastaneye kaldırıldı

YAŞAM Haberleri  / DHA

Sivas'ın Suşehri İlçesi'nde yerde yarı baygın halde yatan 25 yaşındaki Zekeriya K., sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı.

İlçe merkezinde Yalnızbağlar Mahallesi içindeki sebze pazarı yanında yerde yatan kişiyi görenler durumu polise bildirdi. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yerde yarı baygın halde yatan Zekeriya K.'ye sağlık ekipleri müdahale etti. İlk müdahale sonrası sedye ile ambulansa taşınan Zekeriya K., buradan Suşehri Devlet Hastanesi'ne götürülerek tedaviye alındı. nbsp;
Psikolojik sorunları bulunduğunu belirten Zekeriya K., hastanede polise verdiği ilk ifadesinde bu nedenle çok sayıda rahatlatıcı ilaç içtiğini söyledi. Tedaviye alınan gencin sağlık durumunun iyi olduğu belirtilirken, başka bir madde kullanıp kullanmadığı araştırılıyor.

YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...