Galatasaray basketbolda bir kriz daha! O oyuncu da ülkesine döndü

Galatasaray basketbolda bir kriz daha! O oyuncu da ülkesine döndü

SPOR Haberleri

Galatasaray Odeabank'ın başarılı oyuncusu Kelsey Bone ödeme sıkıntısı nedeniyle ülkesine döndü

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nde normal sezonu lider bitirmeyi garantileyen Galatasaray Odeabank'ın ABD'li oyuncusu Kelsey Bone, ülkesine döndü. Galatasaray Kulübü Basketbol Şube Koordinatörü Murat Özyer yaptığı açıklamada, ABD'li oyuncunun bazı sorunları çözmek için ülkesine gittiğini belirterek, "Bone'un söz verilen ödemesi yarım gün gecikmeyle bugün öğlen yapıldı. Bazı sıkıntıları çözmek için ülkesine döndü. Genç sporcuların sorunları olması doğal. Önemli olan çözebilmek. Kelsey ailemizden biri olması sebebiyle bu konuların aramızda kalması daha doğru olacaktır. Süreci, ailesi ve menajeriyle beraber yürüteceğiz" ifadelerini kullandı.


Daha önce de ülkesine giden Kelsey Bone, alacaklarının ödenmemesi durumunda kulübe dönmeyeceğini bildirmiş, ancak ödemelerinin yapılması üzerine tekrar İstanbul'a dönerek takıma katılmıştı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...