Arsene Wenger'den, Mesut Özil'e destek

Arsene Wenger'den, Mesut Özil'e destek

SPOR Haberleri

Arsenal menajeri Arsene Wenger, maç günü gece kulübüne giden Mesut Özil'i savundu.

İngiltere'nin Arsenal takımında oynayan Özil, Newcastle'a karşı Premier Lig maçına çıkmamış ancak aynı gün Berlin'de bir gece kulübünde görülmüştü. Küçük bir hastalık nedeniyle St James Park'taki maça çıkmayan Özil'e Almanya'ya gitmesi için izin verilmişti. Ancak Alman gazetesi Bild, Özil'in maç gecesi bir gece kulübüne gittiğini bildirdi. Özil birkaç gün sonra Almanya milli takım kampına katılacaktı.


Wenger yumuşuyor mu?
Wenger daha önce sigara içen Wojciech Szczesny'ye para cezası vermişti. Aynı suçu işlemekten Jack Wilshere'e de iç disiplin cezası verdi. Özil'e karşı tutumu ise tecrübeli hocanın yumuşamakta olup olmadığı tartışmasına neden oldu. Wenger ise "Özil bir arkadaşının doğum gününü kutlamak için yarım saat dışarı çıktı ve daha sonra evine gitti" dedi. nbsp;
Wenger şunları söyledi: "Ben disiplin konusunda yumuşamıyorum. Disipline saygısı olmayanları cezalandırırım. Ama kendi ülkesinde bir arkadaşının doğum gününü kutlamak isteyen birini durdurabileceğinizi sanmıyorum." 26 yaşındaki Özil'in, Cumartesi günü Liverpool'a karşı oynayacakları önemli Premier Lig maçında, Wenger'in ilk onbirinde olması bekleniyor.
Bu haberi paylaş Paylaşma hakkında

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...