Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

'Teröre karşı tek ses olmalı'

'Teröre karşı tek ses olmalı'

GÜNDEM Haberleri

"Bazı kesimlerin bu tür meseleleri lanetlemekte zorlandıklarını görüyorum. Terör kimden gelirse ve kime karşı olursa olsun terör birdir."

Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, ''Terör saldırıları meydana geldiğinde Türkiye içinde bir birlik bütünlük görüntüsü vermek, tek ses ve tek yürek olmak büyük önem taşır" dedi. Akdoğan, önceki gün düzenlenen DHKP-C saldırısının ardından İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. Emniyet Müdürü Selami Altınok'la yaklaşık 40 dakika görüşen Akdoğan, yaralı polis memuru hakkında bilgi aldığını belirterek, "Hamdolsun durumlarının iyi olması bizi sevindirdi. Öncelikle bu terör saldırısını lanetliyoruz ve şiddetle kınıyoruz'' dedi. Son dönemde bazı kesimlerin bu tür meseleleri lanetlemekte zorlandıklarını görmekten üzüntü duyduğunu dile getiren Akdoğan, şöyle konuştu: ''Terör kimden gelirse ve kime karşı olursa olsun, amacı, kaynağı, hedefi ne olursa olsun terör birdir. Terörün her türlüsüne karşı çıkmak gerekir. Terörle mücadelede dayanışma önemlidir. Hem yurt içinde önemlidir, hem yurt dışında önemlidir. Terör saldırıları meydana geldiğinde Türkiye içinde bir birlik bütünlük görüntüsü vermek, Türkiye toplumu olarak tek ses ve tek yürek olmak çok büyük önem taşır. Sayın Başbakanımız, adliye sarayındaki teröristlerin yurt dışındaki birtakım kişilerle irtibatlı olduklarını, talimat aldığını söylemişti. Bu yüzden uluslararası işbirliği ve dayanışmayı da çok önemsiyoruz."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...