Numan Kurtulmuş: Birileri düğmeye bastı

Numan Kurtulmuş: Birileri düğmeye bastı

GÜNDEM Haberleri

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, son günlerde peş peşe yaşanan terör saldırılarına ilişkin, "Biliyoruz ki birileri düğmeye bastı" dedi.

TGRT Haber'de "Neler Oluyor?" programına katılan Kurtulmuş, "Zaten bu memlekette birilerinin elinde bu terör düğmesi hep oldu. Türkiye ne zaman güçlense, ne zaman ileriye doğru bir atak yapsa, ne zaman Türkiye kendi içindeki sorunları aşıp dünyanın birçok yeriyle ilgilenmeye başlasa, birileri maalesef bir takım taşeron örgütleri, terör örgütlerini devreye sokuyor, Türkiye'nin ayaklarına çelme takmaya çalışıyor" diye konuştu. Dünyanın hiçbir yerinde terör örgütlerinin dış destek olmadan herhangi bir terör faaliyetinde bulunamayacağını belirten Kurtulmuş, "Dün Çağlayan'da olan olay, bunun ismi şu ya da bu olabilir. Bu örgütü tek başına zannetmeyin, mutlaka El-Kaide ve DAEŞ gibi onların da siyasi, ekonomik, medya ve lojistik destekleri var" şeklinde konuştu. Saldırının Özdemir Sabancı suikastını hatırlattığının altını çizen Kurtulmuş, "Çok benzerlikler var. Kullanılan argümanlar, oluş şekli ve sonra o olayın arkasında nelerin olduğu Türkiye kamuoyu tarafından görülecek" ifadelerini kullandı.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...