Kayahan hayatını kaybetti

Kayahan hayatını kaybetti

MAGAZİN Haberleri

Türk pop müziğinin efsane sesi Kayahan, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti

Bir süredir hastanede tedavi gören ünlü sanatçı Kayahan, hayatını kaybetti. Sanat dünyasının acı kaybı.Büyük usta Kayahan hayata veda etti. Sanatçının hayatını kaybettiği haberini ilk olarak şarkıcı Suat Suna duyurdu.Büyük Usta Kayahan, tedavi gördüğü Acıbadem Hastanesi'nde bu Sabah hayatını kaybetti. Kayahan, uzun süredir amansız hastalıkla boğuşuyordu. Kayahan'ın ölüm haberinin ardından sevenleri büyük üzüntü yaşadı.



Suat Suna Twitter hesabından "Bugün kara bir gün... Ben ikinci babamı kaybettim, Türkiye de Büyük Usta'sını... Rahat uyu Kayahan Abi. Unutulmayacaksın..." diye yazdı.
nbsp;Kayahan hayatını kaybetti
KAYAHAN'IN HASTALIĞI NEYDİ?
nbsp;
İlk olarak 1990'da bacağında çıkan yağ bezesine baktırmak için gittiği hastanede kansere yakalandığı fark edilen, altı ay ömür biçilen ama pes etmeyen nbsp;
nbsp;
Kayahan, hastalık 11 yıl sonra aynı yerden nüksettiğinde de yılmamıştı. Geçirdiği dört ameliyat ve radyoterapi tedavisi sonucu sağlığına kavuşan Kayahan, Üçüncü kez aynı tatsız haberi aldı ve kemoterapiye başladı.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...