Mahkeme o yazışmaları Twitter'dan istedi

Mahkeme o yazışmaları Twitter'dan istedi

GÜNDEM Haberleri

Umut Oran ve Paralel Yapı'nın sanal tetikçisi @fuatavni_f arasındaki yazışmaların gönderilmesi istendi.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından Sümeyye Erdoğan'a suikast iddiası kapsamında başlatılan soruşturmada Twitter'a bir yazı gönderilerek Umut Oran ve Paralel Yapı'nın sanal tetikçisi @fuatavni_f arasındaki yazışmaların gönderilmesi istendi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kızı Sümeyye Erdoğan'a yönelik suikast planıyla ilgili Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı soruşturma başlatmıştı.

Bu kapsamda Ankara Anayasal Suçlar Soruşturma Bürosu daha önce MİT, Emniyet İstihbarat ve Terörle Mücadele şubelerinden yazı göndererek bilgi istemişti. Soruşturma kapsamında Siber Suçlar Şube Müdürlüğüne ve Twitter'a bir yazı gönderildi.

Star Gazetesi'nde yer alan habere göre, Twitter'dan Umut Oran ve Emre Uslu arasında "Fuat Avni" hesapları üzerinden yapılan DM yazışmaların gönderilmesi talep edildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...