Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Ekonomiye Babacan mesajı

Ekonomiye Babacan mesajı

Politika Haberleri

Davutoğlu, aralarında Babacan'ın da olduğu ekonomi yönetimindeki isimlerin "üç dönem" kuralına takılmasını değerlendirdi.

Başbakan Ahmet Davutoğlu, aralarında Ali Babacan, Nurettin Canikli, Faruk Çelik gibi ekonomi yönetimindeki isimlerin "üç dönem" kuralına takılması nedeniyle milletvekili listelerinde yer almayacak olmasını da değerlendirdi. Yönetimde süreklilik problemi olmayacağını vurgulayan Davutoğlu, şunları söyledi: "Ali bey, Faruk bey, Nurettin bey, o arkadaşlarımız ekibimizin içinde yer almaya devam edecek. Üç dönem, birilerini siyasetten emekli etmek için değil. bizim anlayışımızda felsefemizde emeklilik diye bir şey yok. Siyasette de hayatta da. Ama biz son nefese kadar bu ülkeye hizmet etmek için yaşayan bireyleriz. Anlayışımız budur. Herhalde kimse, üçü de maşallah benden genç oldukları için, üç arkadaşımın da benden önce emekli olacaklarını kimse düşünmesin. Özetle biz bir ekibiz, herkes bunu anlasın. Süreklilik içinde çalışmaya devam edeceğiz. 2002'den bu yana nasıl bir çok değişiklikler yaşanmışsa, hükümetlerimizin performansını hiç etkilememiş, arkadaşlarımızın devre dışına çıkması sonucu doğurmamışsa, bir iki olumsuz örnek hariç, şimdi de bu ekip omuz omuza yoluna devam eder. Unvanlarla, makamlarla bir arada değiliz biz. Dolayısıyla makamlar değişse de bu ekibin birlikteliği değişmez. nbsp; Kamuoyumuz da iş dünyamız da bilmelidirler ki AK Parti bir ekip olarak geldi, bir ekip olarak devam ediyor, bu ekibin hiçbir ferdinin erken emeklilik diye bir düşüncesi olamaz."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...