Fenerbahçe'de gol atana sürpriz var!

Fenerbahçe'de gol atana sürpriz var!

SPOR Haberleri

F.Bahçe'de takım kaptanları hücum hattındaki sorunları gidermek için ortaya farklı bir iddia koydu.

Ligde üst üste gelen puan kayıplarının ardından derbide Beşiktaş'ı mağlup eden ve milli araya kafası rahat giren F.Bahçe'de keyifler yerinde. Yarın Ç.Rize ile oynanacak maçın hazırlıklarının sürdüren sarı-lacivertlilerin dün akşamki idmanında neşeli anlar yaşandı.İsmail Kartal çalışmadan önce takımı toplayıp "Önümüzdeki 9 maç çok önemli. Bitime yaklaştık; hata yapmayalım. İyi durumdayız ama gol yollarında sorunlarımız var" dedi. Bunun üzerine kaptan Emre söz aldı. nbsp;


VOLKAN: "GOL ATANA SAAT ALACAĞIM"


Tecrübeli yıldız "Rize maçı başlangıç için çok önemli" dedi. Emre'den sonra ise konuşma sırası bir diğer kaptan Volkan'a geldi. Deneyimli file bekçisi, gol sorununa değinip bu problemi gidermek için bir öneride bulundu. Takımı motive etmek isteyen Volkan, "Beyler bu maç çok önemli. Sahada her şeyimizi verelim. Ortaya bir iddia koyuyorum: Bu maçta gol atana saat alacağım" deyince idmanda hem coşku hem de neşe arttı.


SOW: "SAATİN YANINDA 1 HAFTA BEDAVA TATİL"


Takımın en önemli gol silahlarından biri olan Moussa Sow'un "O zaman saati ben kazanacağım" sözleri kahkahalara neden olurken Emre iddiayı daha da yukarı çekti ve "O zaman şöyle yapalım. Aramızda para toplayalım ve gol atana saatin yanında Türkiye'de 1 hafta tatil hediye edelim" diye konuştu.


EMRE: "ŞAHSİ OYNAMAYIN"


Fakat Emre iddiayı yükseltirken şu şartı koydu: "Hiç kimse iddia için şahsi oynamayacak, boş durumdaki arkadaşına pas verecek. Kim gol atarsa atsın, yeter ki takım kazansın."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...