Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

DHKP-C operasyonunda çarpıcı ayrıntı

DHKP-C operasyonunda çarpıcı ayrıntı

GÜNDEM Haberleri

DHKP-C'ye yönelik operasyonda aralarında bir İngiliz ajan ve Grup Yorum üyelerinin de bulunduğu şüphelileri gözaltına alındı.

İstanbul Emniyeti Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri Okmeydanı'nda dün gerçekleştirdiği operasyonda Gençlik Federasyonu Derneği, İdil Kültür Merkezi ve Okmeydanı Haklar ve Özgürlükler Derneği'nin de olduğu 45 örgüt evi ve hücresine baskın yapıldı.

ÇELİK KAPI ÇELİK ODA

Bir İngiliz ajan, 6 alan sorumlusu ve Grup Yorum üyelerinin de bulunduğu 30 şüpheli gözaltına alındı. 2 adet ruhsatsız tabanca, otomatik av tüfeği, sinyal kesici cihaz, çok sayıda mermi ve örgütsel doküman ele geçirildi. Polis, 3 katlı Gençlik Federasyonu Derneği'nde çelik plakalarla duvara sabitlenerek güçlendirilmiş 11 çelik kapıyla karşılaştı. Bu çelik kapılar kırıldı. Aynı anda itfaiye de pencereleri kesti. Bu sürede içeridekiler, birçok dokümanı yaktı, bilgisayarları kırdı. Binaya giren polis, duvarları, zemini ve tavanı çelik levhalarla güçlendirilmiş özel bir oda ile karşılaştı. Şüpheliler TEM'de sorguya alındı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...