Çaykur Rizespor, Fenerbahçe karşılaşmasından emin!

Çaykur Rizespor, Fenerbahçe karşılaşmasından emin!

SPOR Haberleri

Halim Mete, inanarak, takım halinde mücadele ederek 90 dakika sonunda kazanan taraf olacaklarına inandıklarını söyledi.30 randevu'ya çıkacaklar.

Spor Toto Süper Lig'de Cumartesi günü sahasında Fenerbahçe'yi ağırlayacak Çaykur Rizespor'da kulüp başkanvekili Halim Mete, inanarak, takım halinde mücadele ederek 90 dakika sonunda kazanan taraf olacaklarına inandıklarını söyledi.


Mete, ligde beş maçtır kaybetmediklerini, son dört haftada 10 puan topladıklarını belirterek, alınan başarılı sonuçların ardından son bir ayda yaklaşık 2 bin yeni kombine satışı gerçekleştirdiklerini ifade etti.
Takımda uyumun ve aile bütünlüğünün sağlandığını dile getiren Mete, "Hikmet Karaman hocamız adeta takımı yeniden dizayn etti. Camia olarak heyecan ve dinamizm kazandık. Şehir artık takımına güveniyor. İnşallah Fenerbahçe karşısında da bu güveni sarsıcı bir sonuçla karşılaşmayacağız" dedi.


Mete, alınan iyi sonuçlara rağmen ligin sonuna çok uzun bir zaman olduğunu ve tedbirli davranmaları gerektiğini kaydederek, "Önümüzde 9 maç ve geriye kalan 27 puan var. Hala temkinli, tedbirli ve azimli davranmak zorunda olduğumuzu bilmeliyiz. Bundan sonraki tüm maçlar final niteliğinde. Taraftar bütünlüğüyle altından kalkacağımıza inanıyorum. Fenerbahçe maçı taraftar açısından da önemli. Camia olarak dolu tribünler önünde oynamak istiyoruz" diye konuştu.


Fenerbahçe karşısında hedeflerinin üç puan olduğunu vurgulayan Mete, "Neden bizim olmasın? Fenerbahçe karşısında inanarak, omuz omuza vererek 90 dakika sonunda kazanacağımıza inanıyoruz. Taraftarı, futbolcusu, bütün şehir bu galibiyeti fazlasıyla hak ediyor. Bir bütün halinde Fenerbahçe maçında kenetlenerek bunu başaracak güce de sahiptir" ifadesini kullandı.


Karadeniz ekibinin sarı-lacivertli ekip karşısına Serkan Kırıntılı, Orhan Ovacıklı, Viera, Giray Kaçar, Eren Albayrak, Kıvanç Karakaş, Sylvestre, Sercan Kaya, Obraniak, Deniz Kadak ve Kweuke 11'i ile çıkması bekleniyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...