Kayahan'ın eşi taziyeleri kabul etti

Kayahan'ın eşi taziyeleri kabul etti

MAGAZİN Haberleri

Sabah saatlerinde ölüm haberi gelen usta ses Kayahan'ın eşi İpek Açar taziyeleri kabul etti

Küçük hücreli akciğer kanseri nedeniyle bir süredir tedavi gören ünlü sanatçı Kayahan, bu sabah hayatını kaybetti. 66 yaşındaki sanatçının son dönemde hastalığın yaygınlaşması ve çoklu organ yetmezliği nedeniyle hayatını kaybettiği açıklandı. Usta sanatçının ölüm haberini alan dostları, Beykoz'daki evine gitti.


GEZEGEN MEHMET'TEN AÇIKLAMA
Gezegen Mehmet adıyla tanınan ünlü radyocu Mehmet Akbay da acı haberi alır almaz Kayahan'ın evine geldi. Son zamanlarında hep Kayahan'ın yanında olduğunu anlatan Mehmet Akbay, şöyle konuştu:


"Zaten yoğun bakımdaydı. En son eşiyle dün konuştuk, sağlık durumunu öğrendik. Uyutulduğunu söyledi. Ben zaten hep birlikteydim, takip ediyordum. En son Sağlık Bakanımızla ziyaretine geldik. Eşi hastalığında bir ilerleme olmadığını ama gerileme olmadığını da söyledi. 'İletişim kurabiliyor musun' diye sordum İpek Hanıma. İletişim kuramadıklarını, tedavisi için uyumasının şart olduğunu söyledi. İlerleme olmamasından dolayı biraz umutlandık ama o ana kadar İpek Hanım hep 'hayırlısı neyse o olsun' diyordu. Çünkü, 20 yıl önce 6 ay ömür biçilen bir insanın 20 sene yaşamış olması zaten herkesin bir şükür nedeniydi. Aslında beklediğimiz haberdi ne yazık ki. Üzgünüz. Son zamanlarında hep birlikte olduk. Sevenleri olarak onun kıymetini yaşarken bilenlerdeniz. Şimdi İpek Hanıma bir ziyarete gideceğim. Başımız sağolsun." ##tgvideo##

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...