İnsan içine çıkamaz hale geldi yardım bekliyor!

/ Kaynak: İHA
İnsan içine çıkamaz hale geldi yardım bekliyor!

YAŞAM Haberleri  / İHA

Hatay'ın İskenderun ilçesinde cilt kanserine yakalanan yaşlı kadın, başında oluşan tümör nedeniyle insan içine çıkamaz hale geldiğini söyledi.

Türk Anneler Derneği'nin İskenderun Şubesi tarafından evinde ziyaret edilen 62 yaşındaki Ümit Kızılkan, yaşadıklarını anlatınca aralarında emekli doktorun da bulunduğu dernek üyeleri gözyaşlarına hakim olamadılar. Ümit Kızılkan, 4 yıl önce burnunun üstünde çıkan sivilce şikayetiyle doktora gitti. Doktorun kendisine güneşte fazla dolaşmaması gerektiğini ve güneşte dolaştığı için cilt kanseri olduğunu söylediğini anlatan Kızılkan, "Doktor cilt kanseri olduğumu söyledikten sonra beni Ankara'da bir hastaneye sevk etti. Burnumda kitle olduğu söylenip ameliyat ile o kitle alındı. Gayet iyiydim. 1 ay sonra kitle tekrar büyüdü. Bu defa benim bir plastik cerrahisine görünmem istendi. Adana'da gittiğim hastanede bir ameliyat daha yaptılar. Ve daha sonra ışın tedavisi görmeye başladım. Gerçekleşen tedavinin ardından burnumda oluşan delik genişlemeye başladı. Aynı şekilde başımda oluşan tümör gün geçtikçe büyümeye başladı" dedi.Annesinin ameliyat olması gerektiğini söyleyen Nuray Morcalı ise, "Tümör her geçen gün büyüyor. Haftanın her günü evimize gelen sağlık personelleri pansuman yapıyorlar. Kanaması var" dedi.Kızılkan'a Türk Anneler Derneği tarafından tedavi amaçlı 550 TL para yardımında bulunuldu.

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...