Eskişehir'de DHKP-C üyeleri adliyeye sevk edildi

/ Kaynak: DHA
Eskişehir'de DHKP-C üyeleri adliyeye sevk edildi

YAŞAM Haberleri  / DHA

Eskişehir'de DHKP-C üyesi oldukları iddiasıyla gözaltına alınan, 1'i üniversitede araştırma görevlisi olan 5 kişi adliyeye sevk edildi.

Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri önceki gün DHKP-C örgütüne yönelik olarak düzenlediği operasyonda, örgütle ilişkisi olduğu öne sürülen Eskişehir Osmangazi Üniversitesi'nde (ESOGÜ) araştırma görevlisi Nuriye G. ile Deniz Ö., Ömer L. Z., Abbas Ş. ve Kemal S. A.'yı gözaltına aldı. Ekipler 5 kişinin evlerinde de arama yaptı.Gözaltına alınan 5 kişi Terörle Mücadele Şubesi'ndeki sorgulamalarının ardından bu sabah 'Terör örgütü üyesi olmak' suçlamasıyla adliyeye sevk edildi. Polisler, 5 kişiyi sivil plakalı ekip araçlarıyla Adalet Sarayı binasının altındaki kapalı otoparka götürerek basın mensuplarının görüntü almasını önledi. Araçtan inen 5 şüpheli ise sloganlar attı.

YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...