2 ay boyunca denizdeydi bakın nasıl hayatta kalmış!

/ Kaynak: İHA
2 ay boyunca denizdeydi bakın nasıl hayatta kalmış!

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri  / İHA

ABD'de yaklaşık 2 aydır kayıp olan denizcinin çiğ balık yiyerek ve yağmur suyu içerek hayatta kalmayı başardığı öğrenildi.

2 ay önce tekneyle denize açılan ve teknesinin ters dönmesi sonucu denizde kaybolan 37 yaşındaki Louis Jordan, ülkenin kuzeyindeki North Carolina açıklarında bir Alman tankeri tarafından bulundu. 10 metre uzunluğundaki teknesi ters dönen Jordan, teknenin gövdesinde oturur halde bulundu. Ailesinin Jordan için Ocak ayında kayıp başvurusunda bulunduğu bildirilirken, balıkçının kurtarıldıktan sonra telefonda babası ile konuştuğu öğrenildi. Jordan'ın babasından özür dilediği, babasının ise "Seni kaybettiğimi düşünmüştüm" dediği bildirildi.ABD'li yetkili Ryan Doss, balıkçı Jordan'ın Atlas Okyanusu'nda akıntıya kapıldığını kaydederek, çiğ balık yiyerek ve yağmur suyu içerek hayatta kalmayı başardığını ifade etti.ABD Sahil Güvenliği tarafından yapılan açıklamada ise, Alman teknesi tarafından kurtarılan Jordan'ın tekneden helikopterle alınarak Virginia eyaletindeki bir hastaneye götürüldüğü ifade edildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...