Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Kangallar, köye inen kurdu boğdu

Kangallar, köye inen kurdu boğdu

YAŞAM Haberleri

Bitlis'in Adilcevaz ilçesine bağlı Aydınlar Beldesine inen kurt, kangal köpekleri tarafından boğuldu.

Süphan Dağı eteklerinde aç kalan kurtlar köylere kadar indi. Süphan Dağı eteklerinde bulunan Aydınlar Beldesi'ne inen aç kurtlardan biri, Seyithan Baytar'ın bahçesinde bulunan iki kangal köpeği tarafından öldürülmüş halde bulundu. Aç kalan kurtların belirli aralıklarla beldeye geldiğini ifade eden Baytar, bu nedenle köylülerin mutlaka evlerinin önünde köpek bulundurduğunu söyledi.


Taziye nedeniyle başka köyde olduğunu, sadece çocuklarının evde olduğunu belirten Seyithan Baytar, "Çocuklarımın anlattıklarına göre, gece geç saatlerde dışarıda köpekler sürekli havlamışlar ancak çocuklarım korkudan dışarı çıkıp bakamamışlar. Telefonla beni arayıp 'Baba dışarıda köpekler sürekli havlıyor hırsız mı, kurt mu ne olduğunu bilmiyoruz' diye bana haber verdiler. Eve gelmem bir saati buldu. Eve geldiğim gibi ilk önce hayvanları kontrol ettim ve daha sonra dışarıyı kontrol ettiğimde bir kurdun cansız halde evimizin bahçesinde olduğunu gördüm" dedi.


(milliyet)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...