Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Slaven Bilic'ten maç öncesi sıcak açıklamalar,'Fenerbahçe...'

Slaven Bilic'ten maç öncesi sıcak açıklamalar,'Fenerbahçe...'

SPOR Haberleri

Slaven Bilic, İstanbul Başakşehir maçı öncesinde açıklamalarda bulundu.Bilic Fenerbahçe maçını kaybetmelerinin sinir bozucu olduğunu söyledi.

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, İstanbul Başakşehir maçı öncesinde açıklamalarda bulundu. Bilic, İngiltere'ye gideceği yönündeki haberleri de yalanladı.


İŞTE 9 MADDEDE BILIC'TEN KRİTİK SÖZLER:
1-F.Bahçe maçını kaybetmek sinir bozucu
2-Önümüzdeki 9 maçta da çılgınca davranmayacağız
3-Başakşehir çok iyi bir takım, çok iyi bir hocası var
4-İngiltere'ye gideceği haberleri tamamen asılsız
5-İngiltere konusunda Mehmet Demirkol'un sözleri önemli
6-Şampiyon olacağız, buna tüm kalbimle inanıyorum
7-Genel olarak herkese saygılı olmaya çalışıyorum
8-Tüm maçları kazanırsa şampiyon olacak iki takım var
9-F.Bahçe'nin küçük de olsa fikstür avantajı var


"F.BAHÇE MAÇINI KAYBETMEK SİNİR BOZUCU"


Fenerbahçe karşısında oynadıkları futbolun umut verici olduğunu ve maçı kaybetmenin sinir bozucu olduğunu ifade eden Bilic, "Fenerbahçe maçıyla ilgili karışık duygular içindeyim. İyi oynadık, iyi bir performans sergiledik. Rakibimizi iyi durdurduk. Rakip sahasında çok baskı kuran bir takımdı. Bu tip bir takıma karşı oldukça başarılı bir strateji uyguladık. Sadece belli bölümlerde tehlikeli olacak pozisyonlar yakaladılar. Rakip sahada topu iyi koruduk. İyi pozisyonlara girdik. Daha sakin davransaydık daha farklı olabilirdi. Maçta beraberlik daha adil bir sonuç olacaktı. Ama şunu unutmamak lazım onlar da maçın başında Emenike ile önemli bir pozisyon buldular. Ancak beraberlik adil bir sonuç olacaktı. Ancak kaybetmek sinir bozucu.Şunu unutmamak lazım, 4 zor maç sonrasında Kadıköy'e çıktık. Buna rağmen çok iyi bir performans ortaya koyduk. Ancak her şeye rağmen bu şartlarda kaybetmek çok üzücüydü." dedi.


"9 FİNAL MAÇIMIZ VAR"


Ligde 9 final maçlarının kaldığını ifade eden Hırvat teknik adam, "Biz gerçekten çok erken bir dönemde sezona başladık. 47 ya da 48 maça çıktık. Milli takımlara giden birçok oyuncumuz var. Rakiplerimize göre çok maç oynadık. Avrupa'da devam etmenin bazı avantajları vardı, bunlar başarı, motivasyon maç ritmi. Bunlar avantajdı bizim için. Ancak bu belirli bir periyot için böyle. Yoğun bir maç takvimi içerisindeydik. Yoğun bir seyahat programımız da vardı. Artık önümüzde 9 maç var. Çok iyi denge tutturmalıyız, antrenman programlarımızı ayarlamalıyız. Şimdi haftada bir maç oynayarak devam edeceğiz. Ama şu demek değil, çılgın bir şekilde davranmayacağız. Ancak antrenman yapmak, dinlenmek için zamanımız var. Bu da bizim için bir avantaj. Artık 9 maçımız kaldı..." şeklinde konuştu.


"İSTANBUL BAŞAKŞEHİR MAÇI ÇOK ZOR OLACAK
İstanbul Başakşehir maçının oldukça zorlu geçeceğini ifade eden Bilic, "Çok zor bir maç bizi bekliyor. Başaşehir iyi bir takım olduğunu ispatladı. Artık bu performans benim için sürpriz değil. Her sezon bazı takımlar beklenmedik performanslar gösterir. Ancak Başakşehir için bu söz konusu değil. Ligin en az gol yiyen takımlarından biri. Çok iyi bir takımlar, çok iyi bir teknik direktörleri var. Az önce de söyledim oldukça zor bir maç olacak. Onların stadında oynaycağız ancak nerede olursa olsun kazanıp zirvede kalmamız gerekiyor. Umarım bu maçı geçtikten sonra salı günü geldiğinde ''8 maçımız kaldı'' diyeceğiz. Tek tek düşüneceğiz.?" dedi.




"İNGİLTERE HABERLERİ TAMAMEN GERÇEK DIŞI"


İngiltere'ye gideceği yönünde çıkan haberleri de değerlendiren Hırvat teknik adam, "Bunlar tamamen dedikodular. Benim için burada bağlayıcı olan tek şey sözleşmem değil. Burada olmaktan memnunun. Burada tek bir hareketimi, açıklamamamı gösteremezsinzi ki burada memnun olmadığımı gösteren... Bunlar gerçekleşmedi. Bu konuda Mehmet Demirkol'un bir açıklaması çok net açıklıyor. Mehmet Demirkol şunu söyledi; ''Zaten Premier League'de çalışma arzusu olmayan birisinin Beşiktaş'ta da teknik direktörlük yapmamasi gerek.'' Ben burada bir buçuk sene içerisinde her şeyi isptaldım. Ama bunlar tamamen dedikodu ve söylentilerden ibaret. Bunlar için de bir şey yapamayız." ifadelerini kullandı.


"GENEL OLARAK HERKESE SAYGILI OLMAYA ÇALIŞIYORUM"


Herkes tarafından sevilmesini de değerlendiren Hırvat teknik adam, "Bahsettiğimiz maç San Antonio maçıydı. Basketbolu seviyorum. Özellikle çocuklar söz konusu olunca bu beni çok mutlu ediyor. bir taraftar benimle fotoğraf çektirmek istediğinde ben ''Galatasaraylı mısın, Beşiktaşlı mısın, Türk müsün'' diye soramam. Bu büyük bir hakaret olur. Bu çocuklar olunca beni daha çok mutlu ediyor. Bazen ruh halim değişebiliyor, inişler çıkışlar yalayabiliyorum. Ama genel olarak insanlara saygılı olmaya çalışıyorum" şeklinde konuştu.


Kaynak: nbsp;Sporx


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...