Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Manu'dan transfer bombası!

Manu'dan transfer bombası!

SPOR Haberleri

İngiltere Premier Lig takımlarından Manchester United transferdeki ilk sürprizini yapmaya hazırlanıyor.

İngiltere Premier Lig takımlarından Manchester United transferdeki ilk sürprizini yapmaya hazırlanıyor. nbsp;


Henüz sezon bitmeden Louis van Gaal'in raporu doğrultusunda çalışmalara başlayan United, ilk hamlesini yaptı ve Roberto Firmino'nun transferi için Hoffenheim ile prensip anlaşmasına vardı. Bir süredir Liverpool ve Arsenal'in de yakından takip ettiği Brezilyalı genç yıldız için ısrarcı olan Manchester United, 25 milyon avroluk bonservis bedeli karşılığında Alman kulübü ile el sıkıştı.


İngiliz ve Brezilya basını tarafından da doğrulanan haberlerin ardından Manchester United ya da Hoffenheim cephesinden resmi bir açıklamanın yapılması bekleniyor. Brezilya futbolunun gelecekteki en büyük yıldızlarından biri olan gösterilen Roberto Firmino, henüz 23 yaşında ve orta sahanın her bölgesinde görev yapabiliyor.


Manu'dan transfer bombası!



Hoffenheim'ın Hamburg'u 3-0 yendiği lig maçında Manchester United şef scoutu Peter Braund'un tribünde yer alması gösterilmişti.. 48 yaşındaki gözlemcinin elinde not defteri ile Firmino'yu izlediği ve rapor hazırladığı iddia edilmişti. 2011 yılında henüz 19 yaşındayken Tombense'den 4 milyon euroya transfer edilen Firmino, kariyerindeki ilk milli maçına 12 Kasım 2014'te Türkiye ile oynanan ve 4-0 kazandıkları hazırlık karşılaşmasında çıkmıştı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...