Avrupa'da 'rüya' haftası!

/ Kaynak: AA
Avrupa'da 'rüya' haftası!

SPOR Haberleri  / AA

Avrupa'nın önemli liglerinde hafta sonu dev maçlar yapılacak.

Avrupa liglerinde bu hafta sonu İngiltere'de Arsenal-Liverpool, Almanya'da Borussia Dortmund-Bayern Münih, Fransa'da ise Olympique Marsilya-Paris Saint Germain maçları oynanacak.


Avrupa'nın "dev" liglerinde hafta sonu önemli maçlar yapılacak. İngiltere Premier Lig'de üst üste aldığı galibiyetlerle ligde 3. basamağa kadar yükselen Arsenal, Liverpool'u konuk edecek. Emirates Stadyumu'ndaki müsabaka, TSİ 13.45'te başlayacak.


Bundesliga'da ise son haftalarda gösterdiği yüksek performansla eski günlerine dönüş sinyali veren Borussia Dortmund, lider Bayern Münih'i yarın(4 Nisan) TSİ 19.30'da Signal Iduna Park'ta ağırlayacak.


Fransa'da 31. hafta şampiyonluk mücadelesinde 59 puanla liderlik koltuğunda oturan Paris Saint-Germain ise ligde 2 puan gerisinde yer alan Olympique Marsilya'ya pazar günü TSİ 22.00'de konuk olacak.


SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...