Motor Park Türkiye'de!

Motor Park Türkiye'de!

Ekonomi Haberleri

Motor park sistemi İtalya, Fransa, ispanya, Polonya ve İsviçre gibi AB ülkelerinden sonra artık Türkiye'de de kullanılabilecek.

Motor Park motosiklet ve scooterlerin gibi iki tekerlekli araçların güvenle nbsp;park etmesini sağlamak için tasarlanmış bir sistemdir. Motor park patenti İtalya da olan firma tarafından paslanmaz çelik malzemeden üretilmiştir. nbsp;


LCL İnşaat ve Yatırım Genel Müdürü Ergin Pulhan İtalyan çelik modüler otopark sistemi olan SiderPark Türkiye yetkilisi olarak yaptığı seyahatlerde motor park sistemini kullanmış ve Türkiye de ilk defa kullanılacak olan bu sistemi otopark sektörünün kullanımına projelendirerek sunmaya karar vermiş.


Otoparkçılar Derneğinin 2014 yılındaki kuruluşunda da bulanan Ergin Pulhan otopark konusundaki sorun ve ihtiyaçları yakından bildiği için güvenli motor park sisteminin yakın gelecekte birçok şehirde yol güzergahlarında kullanılacağını belirtmektedir.


Özellikle trafik sorunu olan büyük şehirlerde iki tekerlekli araç sayısının güvenli motor park sisteminin sayısına paralel olarak artacağını bu sayede trafiğin biraz daha rahatlayacağını belirten Ergin Pulhan bu sistemin yakıt tüketiminin azalmasını sağlaması bakımından da ülke ekonomisine katkısı olacağını da belirtmektedir. nbsp;
nbsp;
Motor Park nedir? sorusuna ; Park halinde kullanıcının özel kıyafet, kask muhafazası sorununu çözen ve kişisel nesneleri güvenlikte saklanmasını sağlayan, motorun zincirlenmesi sayesinde ise hırsızlığa karşı güvenli bir park olanağı tanıyan açık ve kapalı alanlarda kullanılabilecek bir sistem olarak tanımlamıştır.




Motor Park nerelerde kullanılır ? sorusuna ise; Optimal alışveriş mağazalarında, havalimanları, toplu taşıma tranfer merkezleri, eğlence, fuar, stadyum, tiyatro, sinema, spor salonları, bankalar,restoranlar, oteller , tatil beldeleri ve tema parkları gibi insanların iki tekerlekli araçlarıyla sorunsuz park etmeyi düşündükleri her yerde kullanılabileceğini belirtmiştir.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...