'Messileri, Van Persieleri'

/ Kaynak: AA
'Messileri, Van Persieleri'

SPOR Haberleri  / AA

UEFA Şeref Üyesi ve FIFA İcra Kurulu Üyesi Şenes Erzik, Selçuk ilçesindeki "U12 İzmir Cup"ın açılış töreninin ardından konuştu.

UEFA Şeref Üyesi ve FIFA İcra Kurulu Üyesi Şenes Erzik, UEFA'da görev süresinin bitmesinin ardından kendisi için yapılan törene daha önce şahit olmadığını söyledi.


Erzik, Selçuk ilçesindeki "U12 İzmir Cup"ın açılış töreninin ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, Altınordu'nun düzenlediği turnuvanın çok kapsamlı bir çalışma olduğunu söyledi.


Altınordu Kulübü Başkanı Seyit Mehmet Özkan'ın altyapı konusunda çok büyük bir yatırım yaptığını kaydeden Erzik, şöyle konuştu:


"Bunun kişisel yapılması mümkün değil, bu ancak müesseselerle olur. Burada kurumsal bir yapı oluşturulmuş. Çalışanların hepsi eğitimli, bilgili ve gönülden çalışıyor. Bu projenin başarılı olmaması için hiçbir sebep yok. Ailede bir takım sağlık sorunları olduğu için gelmem mümkün değildi ama çok heyecanlandığım için geldim. Altyapılarla ilgilendiğim 8 senelik dönemde şimdi yıldız olan Messileri, Van Persieleri, hakemleri tanıma fırsatım olmuştu."


Erzik, UEFA'da görev süresi dolması nedeniyle yapılan törene ilk defa şahit olduğunu belirterek, şunları kaydetti:


"Ben böyle bir tören görmemiştim, olmayan şeyler oldu. Geçen sene de 70. yaş kitabı yapılmıştı, orada da benim hakkımda yazılanlar vardı. O da ilk defa olmuştu, bu kadarını beklemiyordum. Platini'nin herkesi ayağa kaldırıp alkışlatması gururlandırdı. UEFA anahtarı verdiler, hiçbir zaman görmedim, o da çok anlamlıydı."

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...