'Lukaku, Diego Costa'dan daha iyi bir oyuncu'

'Lukaku, Diego Costa'dan daha iyi bir oyuncu'

SPOR Haberleri

Dünyaca ünlü menajer, genç Belçikalının temsilcisi olduktan sonra transfer için düğmeye bastı.

Yaz transfer döneminde Chelsea'den Everton'a 28 milyon pound gibi bir rakama transfer olan Belçikalı forvet Romelu Lukaku, menajer değişikliğine gitti ve dünyaca ünlü menajer Mino Raiola ile çalışmaya başladı. Ünlü menajer, bu sezon oynadığı 42 maçta kaydettiği 18 golle takımının hücum yükünü sırtlayan Belçikalının temsilciliğini alır almaz transfer için kolları sıvadı.Belçika basınına konuşan Raiola, Lukaku'yu geleceğinin Everton'da olmayacağına ikna ettiğini açıklarken, bir gün yeniden büyük kulüplerde oynayacağına inandığını söyledi.


Lukaku'nun Chelseali Diego Costa'dan daha iyi olduğunu savunan ünlü menajer, "Açık olmak istiyorum. Lukaku, Diego Costa'dan daha iyi bir oyuncu ve hemen hemen benzer istatistiğe sahipler. İlerleyen zamanlarda PSG, Manchester City, Manchester United ve Bayern Münih gibi büyük bir takıma mutlaka transfer olacak. Romelu büyük bir potansiyel. Bu yüzden onun için bu tarz transferler imkansız değil." diyerek sezon sonu için açık kapı bıraktı.Mino Raiola, Lukaku'nun yanı sıra Zlatan Ibrahimovic, Paul Pogba ve Mario Balotelli gibi yıldız isimlerin de menajerliğini yapıyor.


Kaynak: nbsp;Sporx

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...