Burak Yılmaz ve Semih Kaya'dan kötü haber

/ Kaynak: DHA
Burak Yılmaz ve Semih Kaya'dan kötü haber

SPOR Haberleri  / DHA

Galatasaray'a Semih Kaya ve Burak Yılmaz'dan kötü haber geldi. sarı kırmızılılarda iki oyuncu da Karabükspor maçında forma giyemeyecek.

Sakatlığı süren Galatasaraylı Burak Yılmaz, sarı-kırmızılıların bugünkü idmanında takımla çalışamadı. Uzun süredir formasından uzak kalan Semih Kaya da Burak gibi karabükspor maçında forma giyemeyecek.

A Milli Takım'ın Hollanda ile Amsterdam'da 1-1 berabere kaldığı maçta sakatlık yaşayan Galatasaraylı Burak Yılmaz, sarı-kırmızılı ekibin Karabükspor ile oynayacağı karşılaşmada forma giyemeyecek.

Sol arka adalesinde sorun yaşayan Burak, Galatasaray'ın akşam gerçekleştirdiği idmanda takımla birlikte çalışamadı. Riske edilmeyen Burak'ın önümüzdeki günlerde takımla beraber çalışıp tamamen hazır hale gelince yeniden formasına kavuşabileceği belirtildi.

SEMİH YİNE YOK

Uzun zamandır takımdan uzak kalan Semih Kaya da koruma programı dahilinde hazırlıklarına devam ediyor. Semih kademeli olarak takıma döndürülecek. Hamza Hamzaoğlu, iyileşen ve takımla çalışan Sabri'yi savunmanın sağında görevlendirmeyi düşünüyor. Son haftalarda performansından memnun olduğu Telles'i yine savunmanın solunda oynatmayı planlayan Galatasaray Teknik Direktörü, Olcan Adın'ı ise orta sahanın sağında sahaya sürecek.

Sarı kırmızılılarda Melo ve Sinan Gümüş'un ise tedavileri devam ediyor. Brezilyalı futbolcu, fizyoterapist eşliğinde saha calışmalarını sürdürüyor.

SPOR
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...