Volkan Demirel motivasyon amaçlı, saat alacağını söyledi

Volkan Demirel motivasyon amaçlı, saat alacağını söyledi

SPOR Haberleri

Fenerbahçe'nin tecrübeli kalecisi Volkan Demirel, takım arkadaşlarını motive etmek amacıyla Çaykur Rizespor'a gol atana saat alacağını söyledi.

Üst üste yaşadığı puan kayıplarının ardından derbi maçta Beşiktaş 'ı 1-0 mağlup eden Fenerbahçe 'de keyifler yerinde... Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında Çaykur Rizespor yarın ile oynanacak maçın hazırlıklarının sürdüren sarı-lacivertlilerin dün akşamki antrenmanında ilginç bir diyalog yaşandı.


SOW: O SAATİ BEN KAZANIRIM
Teknik direktör İsmail Kartal'ın yaptığı toplantının ardından takım kaptanlarından Volkan Demirel söz aldı. Bu sezon bir türlü çözüm bulunamayan gol sorununa dikkati çeken tecrübeli file bekçisi, bu problemi gidermek için ilginç bir öneride bulundu. Takım arkadaşlarını motive etmek isteyen Volkan, "Rizespor maçı çok önemli. Sahada her şeyimizi verelim. Bu maçta gol atana saat alacağım" dedi.
Bunun üzerine araya giren Senegalli forvet Moussa Sow'un, "O zaman saati ben kazanacağım" sözleri kahkahalara neden oldu. (Radikal)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...