Tarihi derbinin forması 200 bin TL'ye satılık!

Tarihi derbinin forması 200 bin TL'ye satılık!

SPOR Haberleri

Hüseyin Ger adlı Fenerbahçe taraftarı, Galatasaray'ı 6-0 yenen sarı lacivertli takımdaki bütün futbolcuların imzaladığı formayı satışa çıkardı...

İnternet üzerinden alışveriş yapılan 'sahibinden.com'da bugün çıkan bir ilan herkesin dikkatini çekti. Geçmiş yıllara ait bir Fenerbahçe forması için tam 200 bin TL isteniyordu.

İlanda yazan telefon numarasını aradık; karşımıza ilanın sahibi Hüseyin Ger çıktı. Ankara Etimesgut'ta yaşayan Ger'e bu forma için neden 200 bin TL istediğini sorduk. Tahmin edileceği üzere koyu bir Fenerbahçeli olduğunu belirterek sözlerine başlayan Hüseyin Ger, oldukça ilginç olaylar anlattı:

"Bu forma 6 Kasım 2002'de Galatasaray'ı 6-0 yendiğimiz maçın kadrosunda yer alan bütün Fenerbahçeli futbolcuların imzaladığı bir forma. Dünyada bunun gibi bir tane daha yok. Bana değil hangi Fenerbahçeli'ye sorsanız bu formanın değeri 200 bin bile değil, çok daha yüksek. O gün kadroda olan 18 futbolcunun da imzası var.

"BİZ GALATASARAY'I 7-0 YENENE KADAR BU FORMA KUTSALDIR"
Her Fenerbahçeli için 6-0'ın anlamı büyük. Biz Galatasaray'ı 7-0 yenene kadar bu forma kutsaldır. Geçenlerde aile meclisinde otururken bu formayı gösterdim. Galatasaraylı arkadaşlarım da vardı. Onlarla bir iddiaya girdik. 'Ben bu formayı daire fiyatına satarım' dedim. İnanmadılar. Ben de bunun üzerine formayı hemen hemen bir daire fiyatına satışa koydum. Benim için parasal değeri 200 binin çok üzerinde ama bir yandan da Fenerbahçe formasının değerini göstermek istiyorum. Onun için bu ilanı verdim."

6 KASIM 2002'DEKİ 6-0'LIK MAÇIN KADROSUNDA YER ALAN VE FORMADA İMZASI BULUNAN FENERBAHÇELİ FUTBOLCULAR

İLK 11:
Rüştü Reçber
Yusuf Şimşek
Fatih Akyel
Ogün Temizkanoğlu
Ümit Özat
Samuel Johnson
Ariel Ortega
Miroslav Stevic
Tuncay Şanlı
Washington
Serhat Akın

YEDEKLER:
Oğuz Dağlaroğlu
Erman Yıldırım
Cem Karaca
Ali Güneş
Ceyhun Eriş
Haim Revivo
Milan Rapaic

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...