Sokak ortasında bıçak ve merdaneli kavga

/ Kaynak: İHA
Sokak ortasında bıçak ve merdaneli kavga

YAŞAM Haberleri  / İHA

Bolu'da bir aşçı ile garson kavga ettikleri kişilerin üzerine merdane ve bıçakla yürürken, çevrelerinde toplananlar merakla kavgayı izledi.

Olay, dün akşam saatlerinde İzzet Baysal Caddesi'nde meydana geldi. İki grup arasında bilinmeyen bir nedenden dolayı kavga çıktı. Cadde de yaka paça kavga eden iki grup ayrılırken, bir süre sonra yeniden kavga ettiler. İzzet Baysal Caddesi üzerinde bir lokantada çalışan aşçı elindeki merdane, garson ise bıçakla kavga ettikleri kişilerin üzerine yürüdü.

Sokak ortasında bıçak ve merdaneli kavga

Elindeki bıçağı karşısındaki gençlere sallayan garson korku dolu anlar yaşattı. Çevrede toplananlar yaşanan merdaneli ve bıçaklı kavgayı meraklı bakışlarla izledi. Elinde bıçak olan garsonu arkadaşları güçlükle sakinleştirmeye çalışırken, karşı gruptaki kişiler de uzaklaştı. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ekipleri ara sokaklara giden kişileri yakalamak için peşlerine düştü. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

nbsp;Sokak ortasında bıçak ve merdaneli kavga
nbsp;Sokak ortasında bıçak ve merdaneli kavga

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...