Gaf ustası Erbil'e Van dersi

- Güncelleme:
Gaf ustası Erbil'e Van dersi

Magazin Haberleri

Bir eğlence mekanı çıkışında kırdığı Van potuyla büyük tepki çeken şovmen Mehmet Ali Erbil'e en güzel yanıtı vatandaş verdi.

nbsp;Gaf nbsp;ustası nbsp;Mehmet Ali Erbil, son potunu depremle sarsılan Van için kırmıştı. Mali, yanında gezdirdiği Rus kızlar için; "Onlar Vanlı. Yedirdik, içirdik, giydirdik, gönderiyoruz" deyince büyük tepki çekti. Komedyen, olayın ardından ilk kez Günay'da sahneye çıktı. Kırdığı pot nedeniyle özellikle sosyal medyada eleştiri oklarının hedefi olan Mehmet Ali Erbil; Günay'da hüsrana uğradı. 500 kişilik mekana ünlü komedyen için sadece 50 kişinin gitmesi; "Mali'ye Van tokadı" dedirtti.

ŞAKALAR YAPMAYA DEVAM ETTİ

Mehmet Ali Erbil, Günay'ın boş masaları görmesine rağmen istifini bozmadı. Esprileriyle konuklarına takılan Mali, basın mensuplarıyla da şakalaşmayı ihmal etmedi.

ELİMDEN GELENİ YAPTIM DESE DE OLMADI

Mali, kırdığı potun ardından; "Ben Van'a elimden geldiğince yardım yaptım. Bu sözler de benim değil, ağabeyimindir" dedi ama kimsenin öfkesini dindiremedi.

OLAN KATİ GARBİ'YE OLDU

Olan, Mehmet Ali Erbil'den sonra sahneye çıkan ünlü şarkıcı Kati Garbi'ye oldu. Garbi, Mali'ye yapılan protesto yüzünden şarkılarını boş koltuklara söyledi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...