Çanakkale eski milletvekili Mümin Kahraman öldü

/ Kaynak: DHA
Çanakkale eski milletvekili Mümin Kahraman öldü

GÜNDEM Haberleri  / DHA

Çanakkale'de bir yıldır akciğer kanseri tedavisi gören 18. dönem ANAP Milletvekili 66 yaşındaki Mümin Kahraman yaşamını yitirdi.

Anavatan Partisi'nden Çanakkale Milletvekili olarak 1987-1991 yılları arasında mecliste görev yapan Mümin Kahraman, bir yıldır gördüğü akciğer kanseri tedavisine yenik düştü. Dün (perşembe) yaşamını yitiren eski Milletvekili Kahraman'ın ölüm haberi, Çanakkale'de üzüntü yaşattı. Kahraman'ın cenazesi, siyaset dünyasını da bir araya getirdi. Kahraman için Kocatepe Camii'nde kılınan cenaze namazına; Vali Ahmet Çınar, Belediye Başkanı CHP'li Ülgür Gökhan, İl Emniyet Müdürü Yılmaz Özden, AK Partili Çan Belediye Başkanı Abdurrahman Kuzu, AK Parti Çanakkale Milletvekili Mehmet Daniş, AK Parti İl Başkanı Erdener Can, ANAP eski Milletvekili İlker Genlik, Doğru Yol Partisi eski Milletvekili Süleyman Ayhan'ın da aralarında da kalabalık bir topluluk katıldı. Öğlende kılınan namazının ardından Kahraman, Eski Şehir Kabristanlığına toprağa verildi. Kahraman'ın ailesi, cenaze töreninde taziyeleri kabul etti.

GÜNDEM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...