Galatasaray bu haberle yıkıldı

Galatasaray bu haberle yıkıldı

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Hollanda maçında sakatlanan Burak Yılmaz'ın Galatasaray'ın Karabükspor ile oynayacağı maçta forma giymeyeceği açıklandı

Sarı kırmızılı ekipte yıldız golcünün sakatlığı nedeniyle Karabükspor karşısında forma giyemeyeceği bildirildi. Galatasaray'da hafta sonu oyananacak olan Kardemir Karabükspor maçı öncesinde Burak Yılmaz'dan kötü haber geldi. DHA'nın haberine göre Hollanda maçında sakatlanan yıldız golcünün Karabük karşısında oynamasının çok zor olduğu öğrenildi.


Milli Takım dönüşünde tedavisine başlanan Burak'ın sakatlığının sanılandan daha ciddi olduğu ve hafta sonu forma giymesi halinde sakatlığın artmasından korkulduğu bildirildi. Bu hafta bir kız çocuğu dünyaya gelen ve atacağı golleri eşi ile kızına armağan etmeyi planlayan Burak'ın da sağlık ekibinden gelen raporun ardından yıkıldığı öğrenildi.
Öte yandan Galatasaray'da sakatlıkları süren Sabri Sarıoğlu ve Semih Kaya'nın da Karabükspor karşısında oynayıp oynamayacağı maç saatinde belli olacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...