Ak saçlılar sosyal medyada

Ak saçlılar sosyal medyada

MAGAZİN Haberleri

Saçlarını ak renge boyayanların fotoğraflarını internette paylaşması, en çok saçına ak düşen kadınları sevindiriyor

FATİH BİLGİ
Saçlarına aklar düşen kadınlar için sevindirici bir trend başladı. Artık kadınlar saçlarını ak renge boyuyor ve çektirdikleri fotoğrafları sosyal medyada paylaşıyor. Twitter'da #grannyhair (ninemin saçları) hashtag'iyle kampanya başlatıldı. Fotoğraf paylaşım sitesi Instagram da ünlülerin ak saçlı fotoğraflarıyla dolup taşıyor. Kelly Osborne ve Nicole Richie gibi yıldızlarla Lady Gaga ve Rihanna gibi şarkıcılar da trendin yayılmasını sağladı. Bored Panda sitesi kullanıcılardan siteye ak saçlı fotoğraflarını göndermelerini istedi ve kısa sürede sayfaları yarım milyondan fazla kişi ziyaret etti. Ünlülerin sosyal medyada paylaştığı ak saçlı fotoğrafları hayranları tarafından büyük beğeni aldı. Ak saç modası mart başında Jean Paul Gaultier'in Paris'teki moda gösterisinde de kendisini gösterdi. Podyumda ak saçlı mankenler yürüdü.
Dame Judi Dench ve Jamie Lee Curtis isimli yaşlı aktrisler ise, modadan istifade doğal saçlarıyla arzıendam ediyorlar, ağarmış saçlarını boyayla kapatmaya gerek görmüyorlar. İngiltere'de ünlü kuaför firması Hershesons'tan Sibi Bolan, saçlarını ak renge boyatmak isteyenlerin öncelikle ten renkleriyle uyumlu bir ton seçmeleri gerektiğini ifade etti. Aklaştırılmış saçların genelde daha kuru olduğunu, bu yüzden sigara dumanı ve hava kirliliğinden daha çok etkilendiğini belirten Sibi, bu yüzden ak saçlar için özel olarak üretilen şampuanlar kullanılması gerektiğini söyledi. nbsp;


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...