Fener'de şok üstüne şok

Fener'de şok üstüne şok

SPOR Haberleri

Kuyt ve Meireles'ten sonra dünkü idmanda Egemen ve Diego da sakatlandı. Sarı-lacivertlilerin orta sahası çöktü

Fenerbahçe, zorlu Çaykur Rizespor deplasmanı öncesinde birbirinden önemli futbolcuların eksikliğini yaşıyor. Beşiktaş derbisinde Meireles ve Kuyt'ın sakatlıkları ile sıkıntı yaşayan Teknik Direktör İsmail Kartal dünkü idmanda Egemen ve Diego'nun sakatlıklarıyla şoke oldu. Yapılan son antrenmanda Diego Ribas ile Egemen Korkmaz antrenmanı yarıda bıraktı. Sağlık heyeti yapılan kontrollerin ardından iki futbolcu da Rize maçı kadrosundan çıkartıldı. Egemen'in yerine defansta Bekir İrtegün görev yapacak. Egemen Korkmaz'ın yapılan kontrolünde sol üst ön adalesinde kanama, ödem ve 2. derece yırtık tespit edildi. Tedavisine başlanan Egemen Korkmaz'ın Bursaspor maçında oynamasının da zor olduğu belirtildi.
Ribas'ın adalesinde zorlanma
Diego Ribas'ın ise sağ üst ön adalesinde zorlanma tespit edilirken, bu futbolcu Bursaspor maçına yetişebilecek. Raul Meireles'in sakatlığında Diego Ribas'a görev vermeyi düşünen Kartal, Diego'nun da sakatlanmasıyla orta sahada zorunlu değişikliğe gitmek zorunda kalacak. Kartal orta sahada Selçuk Şahin-Alper Potuk arasında bir tercih yapacak. Teknik Direktör Kartal'ın, Alper'i orta sahaya çekerek, orta alanın sağında Emenike, orta alanın solunda Sow ileride Webo'ya görev vereceği gelen haberler arasında. gt; M. Emin ULUÇ


3 FUTBOLCUDAN 25 MİLYON AVRO
Fenerbahçe yönetimi, Salih Uçan, Miroslav Stoch ile Emmanuel Emenike'nin satışından 25 milyon avroyu kasasına koyabilir. Roma'nın Salih Uçan'ı 11 milyon avro bonservis bedeli ödeyerek kadrosuna katmayı düşündüğü, Al Ain takımında kiralık olarak forma giyen Stoch için İngiltere'nin Southampton kulübünün yanı sıra Rusya'dan ve forma giydiği Al Ain takımının da 5 milyon avro vermeye hazır olduğu, sezon sonunda gönderilmesi düşünülen Emenike'yi de 10 milyon avrodan aşağı satmayı düşünmeyen sarı-lacivertliler, 3 futbolcunun satışından 25 milyon avroyu kasasına koyabilir.


Erzik: Süreç sona erdi
33 yıl boyunca UEFA'da görev yapan Şenes Erzik, 3 Temmuz süreci ile ilgili konuştu. Erzik, "UEFA Disiplin Kurulu 2+1 diye bir karar almıştı. Ondan sonra tahkim kuruluna gidildi. Ve "+1" kaldırıldı sonra CAS'a gidildi. CAS da Tahkim Kurulu'nun aldığı kararı onaylandı. Son karar olarak İsviçre Federal mahkemesine gidildi. O da onayladı ve süreç bitti" dedi. nbsp;
3 oyuncu ceza sınırında
Zirve yarışında puan kaybına tahammülü olmayan F.Bahçe'de Rize deplasmanı öncesi 3 futbolcu sarı kart ceza sınırında bulunuyor. 3'er sarı kartı bulunan Mehmet Topal, Hasan Ali ve Kadlec bugünkü maçta da sarı kart görmeleri halinde Bursaspor maçında cezalı olacak.
Yönetimden lisans yeniliği
Fenerbahçe yönetimi, UEFA'dan lisans almak için TFF'ye yaptığı başvuruda Türkiye'de diğer kulüplerin yapmadığı bir ilki yaptı. Sarı-lacivertli ekip futbolculara yaptığı ödemelerin dekontlarını rapora ekledi. Yönetim başvuruya "Fenerbahçe, tüm vergi yükümlülüğünü yerine getirmiştir" yazısını da koydu.





UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...